Gym osnove – Žene

Trening kojim ćete izgraditi odlične temelje (mišići, jakost i izdržljivosti). Fokus je na trening cijelog tijela s malo većim naglaskom na donji dio.

Program je idealan za sve one koji nikad nisu trenirali u teretani kao i za one koji su trenirali samostalno, ali nikad nisu imali neki smisleni plan i program treninga. 

Glavni cilj ovog programa je da ojačate na osnovnim vježbama (čučanj, mrtvo dizanje, sklekovi, rameni potisak) i izgradite mišićnu masu. Ako ne možete napraviti 10 sklekova, čučanj sa svojom težinom, mrtvo dizanje s 1,5 svoje težine i hip thrust s 2 svoje težine, onda je ovaj program savršena odabir za vas.

Program traje 12 tjedana i podijeljen je u tri faze, svaka sljedeća je nešto teža od prethodne po pitanju intenziteta i volumena.Kad završite svih 12 tjedana, možete krenuti program od početka, s naravno težim utezima jer ćete nakon 12 tjedana značajno ojačati. 

Program uključuje:

DOLAZI USKORO

Gym osnove – Žene

Ostavite svoj e-mail i prije nego program bude dostupan svima poslat ću vam obavijest kako bi ga mogli naručiti po posebnoj cijeni.