Tko je Mišo Provčin?

Saznajte tko sam, čime se bavim i zbog čega mi možete dati svoje potpuno povjerenje kada su u pitanju trening, prehrana i vaše zdravlje.

Bok,

Ja sam Mišo i po zanimanju sam magistar kineziologije. Iako sam kroz fakultet usmjerio kondicijsku pripremu sportaša, kroz posao i praksu zadnjih 10 godina specijalizirao sam se za rad s rekreativcima.

Posebno volim raditi s početnicima koji u svijet fitnessa ulaze sa svakom mogućom predrasudom o treningu i prehrani, koje im ja zatim trebam iskorijeniti i zamijeniti ih kvalitetnim, realnim i održivim stavovima.

Od kada znam za sebe,prošao sam kroz desetak sportova, a utege sam počeo dizati u sedmom razredu osnovne škole. Tada sam pročitao svoju prvu knjigu vezanu uz fitnessu, našeg domaćeg autora Damira Perkova i tu se razvila ljubav koja traje i danas.

Kroz godine prakse i edukacije naučio sam puno toga, najvažnija lekcija je ta da u fitnessu ne postoji jedan način za doći do cilja. To je poruka koju pokušavam prenijeti svima!

Osim toga, shvatio sam da dobar trener nije onaj koji barata s najviše stručnih informacija (što je naravno preduvjet da ste uopće trener), dobar trener je onaj koji zna slušati i razumjeti osobe te njihove stvarne potrebe, staviti svoj ego po strani i odstupiti malo od zacrtanog plana u bilježnici jer čovjek je kompleksniji od tinte na papiru.

Kao trener sam prilično strog, tj. volim red, rad i disciplinu. Nisam od onih koji viču na klijente, ali bez ustručavanja dajem do znanja kada je dosta zezanja, pričanja i odmaranja. Smatram se profesionalcem i Vaš cilj za mene postaje osoban, želim ga ostvariti kao da o njemu ovisi opstanak svemira. To što mi plaćate ne znači da ste Vi glavni, to znači da mi plaćate da iz Vas “iscijedim” najbolje onda kada se Vama da najmanje! 🙂

U privatnom životu volim čitati, pisati, boraviti u prirodi, pogledati dobar film i piti kavu, puno kave 🙂