Online trening
s Mišom Provčinom

U ovom individualnom obliku suradnje kroz tri mjeseca dobiti ćete apsolutno sve što vam je potrebno za ostvarenje vaših fitnes ciljeva: stručno vodstvo kroz treninge, praćenje prehrane*, moju dostupnost za sva pitanja i nejasnoće, te potpunu podršku na svakom koraku vašeg puta.

700 +

Zadovoljnih klijenata je uz pomoć mojih online treninga već napravilo svoje transformacije. I ti možeš biti jedan ili jedna na od njih!

Što sve dobivate kupnjom usluge online treninga?

01

Individualni plan treninga (za trening u teretani ili kod kuće, vi birate) u trajanju od 12 tjedana, sastavljen specifično za vas, na temelju vaših ciljeva, želja i mogućnosti.

Svaki plan treninga sastoji se od zagrijavanja, glavnog dijela treninga i istezanja, a uz trening, redovito pratimo vaše mjere (kilažu i opsege) i fizičku aktivnost (korake i kardio). 

02

Svaki trening koji odradite potrebno je zapisati u tablicu treninga. Kroz tablice redovito pratim vaš napredak i pišem uputstva za svaki sljedeći trening.

Ovaj proces ponavljamo kroz svih 12 tjedan suradnje i tako ništa ne prepuštamo slučaju.

03

Ako odaberete paket koji to uključuje, uz treninge pratim i vašu prehranu. Praćenje prehrane uključuje preporuke o potrebnom unosu kalorija, makronutrijenata i dnevnik prehrane u koji svakodnevno upisujete sve što jedete. Dnevnik prehrane redovito kontroliram i za svaki upisani obrok dajem sugestije kako ga što bolje prilagoditi vašim ciljevima.

Uz to, također dobivate i moj najprodavaniji eBook: Ovo nije još jedna dijeta koji će vas naučiti kako se hraniti zdravo, održivo i bez odricanja, te kako zdrave prehrambene navike uklopiti u užurbanu svakodnevicu prepunu obaveza.

04

Tijekom suradnje na raspolaganju sam vam za sva vaša pitanja o treningu i prehrani. Pitanja zapisujete u dokument koji 2 – 3 puta tjedno pregledam i detaljno na sve odgovorim.

Uz spomenuti dokument putem kojeg se odvija većina komunikacije, na raspolaganju sam vam i putem WhatsApp-a za sva hitna pitanja na koja trebate odgovor odmah.

05

Korekciju tehnike izvedbe vježbi odrađujemo putem video zapisa. Izvođenje svake vježbe iz programa snimite i pošaljete putem WhatsAppa, a ja nakon pregleda detaljno pišem (i skiciram) sve potrebne korekcije u slučaju da su potrebne.

Proces ponavljamo sve dok izvedba vježbe ne bude u potpunosti ispravna.

Dogovori suradnju već danas i kreni s online treninzima.

Usporedi pakete i odaberi onaj koji ti najviše odgovara…

Transformacije koje su moji klijenti napravili uz pomoć online treninga

Do sada sam surađivao s više od 857+ klijenata od kojih je svaki imao svoj cilj, različitu polazišnu točku ili drugačiji stav prema vježbanju. Zbog individualnog pristupa svakome od njih, uspjeli smo postići zavidne rezultate i napraviti fantastične transformacije.

Jeste li spremni za svoju transformaciju?
Samo četiri koraka vas dijele od vašeg prvog treninga!

U nastavku saznajte kako izgleda proces početka suradnje, korak po korak.

01
Ispunjavanje ulaznog upitnika
Ulazni upitnik je temelj individualnog pristupa, odgovori na pitanja će mi pomoći da sastavim program treninga u potpunosti prilagođen vama i vašim ciljevima te će mi dati uvid u vaše zdravstveno stanje kako bi bili sigurni da trening neće biti kontraindikacija.
01
02
Pregled upitnika i potvrda suradnje
Pregledom ulaznog upitnika utvrdit ću postoje li ikakve (zdravstvene ili druge) zapreke za našu suradnju, u slučaju da ih nema, kroz jedan ili dva radna dana možete očekivati moj email s potvrdom suradnje i podacima za uplatu.
02
03
Izrada individualnog plana treninga
Nakon uplate, na temelju podatka koje ste unijeli u ulaznom upitniku, uzimajući u obzir vaše ciljeve sastavljam individualni plan treninga, dajem smjernice za prehranu (ako paket koji ste odabrali to uključuje) i dajem generalne naputke za praćenje programa.
03
04
Početak suradnje i praćenje napretka
Nakon što dobijete sve potrebno za trening, vi započinjete trenirati prateći program i moje smjernice, a ja redovito pratim vaš napredak i dajem naputke za svaki sljedeći trening.
04

Napravi prvi korak, ispuni ulazni upitnik već danas!

I postani jedan od 857+ zadovoljnih klijenata

Usporedite pakete online treninga

Uslugu online treninga nudim u tri različite varijante, usporedite svaki od paketa i odaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama i ciljevima koje želite postići.

Paket 01

Praćenje treninga
+ praćenje prehrane

Cijena (za 12 tjedana)

260€ (1959 kn)

Paket 02

Praćenje treninga
+ eBook o prehrani

Cijena (za 12 tjedana)

208€ (1567 kn)

Paket 03

Osnovni paket:
Praćenje treninga

Cijena (za 12 tjedana)

182€ (1371 kn)

Svi dosadašnji klijenti su zadovoljni suradnjom.
Pogledajte što kažu o online treninzima...

I ti možeš biti jedan od 857+ zadovoljnih klijenata...

Napravi pozitivnu promjenu u svom životu, kreni s online treninzima još danas.

Koje rezultate možete očekivati od online treninga i je li ova suradnja za vas?

Online treninzi su namijenjeni svima, bez obzira na spol, dob i razinu fizičke spreme. Jedino što je bitno je da nemate zdravstvene probleme koji bi vas mogli spriječiti u provođenju programa, a više o tome ćete mi reći putem ulaznog upitnika.

Izgradnja mišićne mase

Plan treninga bazira se na razvoju mišićne mase te ćete uz pravilno provođenje programa znatno povećati vašu jakost.

Gubitak masnog tkiva

Uz adekvatnu prehranu i redoviti trening zagarantirano je da ćete izgubiti masne naslage i izgraditi mišićnu masu.

Razvoj jakosti i izdržljivosti

Osim što ćete ojačati, trening će povećati vašu izdržljivost, imat ćete više energije i manje ćete se umarati.

Generalno poboljšanje zdravstvenog stanja

Kombinacijom uravnotežene prehrane i kvalitetnog treninga posljedično ćete poboljšati sve zdravstvene parametre.

Znanje primjenjivo i nakon online treninga

Sve što ćete naučiti za vrijeme trajanja programa lako je primjenjivo i nakon što program završi.

Kreni već danas!
Postani nova, jača i zdravija verzija sebe.

Često postavljana pitanja

Naravno! Što sa sigurnošću mogu reći nakon 11 godina osobnih treninga i nešto više od 5 godina online treninga.

Loša iskustva s online treninzima najčešće uopće nemaju veze s online ili offline pristupom već su uzrokovana (ne)kvalitetom suradnje, nedostatkom stručnosti ili ozbiljnosti.

Kada ljudi ne ostvare rezultate na osobnim treninzima, najčešće potraže drugog trenera, ista stvar treba vrijediti i za online treninge! Sustav dokazano djeluje, samo je pitanje kako ga pojedinci provode.

Svaki trening mora uzeti u obzir individualne karakteristike osobe, njene ciljeve, okruženje u kojem će trenirati i sve znanstveno utvrđene principe treninga koje trener treba prilagoditi osobi (ne obrnuto).

Kada je online trening kvalitetno proveden, jedina razlika od osobnog treninga je u načinu učenja i ispravljanju tehnike. Dok će trener u teretani na licu mjesta demonstrirati i objasniti tehniku, online trener će to napraviti kroz kvalitetno pripremljeni video zapis. Svako ispravljanje tehnike se dalje obavlja tako da klijent snimi kratak video svoje izvedbe i proslijedi ga treneru.

Prvo, fleksibilnost u slaganju rasporeda. Ne morate se prilagoditi rasporedu i terminima trenera nego možete trenirati onda kad vi to najviše volite i želite.

Drugo, veći izbor trenera. Niste ograničeni izborom trenera u svom gradu/kvartu, možete trenirati s kim god želite dokle god postoji internet konekcija.

Treće, financijski isplativije. Online trening će vas koštati 3 puta jeftinije nego da me angažirate kao osobnog trenera.

Online trening je opcija suradnje koja iznad svega zahtjeva kvalitetnu komunikaciju. S obzirom na to da vas ne treniram “licem u lice”, redovita i kvalitetna komunikacija, popunjavanje trening tablica i snimanje sebe dok vježbate (po potrebi) u svrhu kontrole izvedbe je ono što definira ovu suradnju. 

Na ovaj način moguće je ostvariti vrhunske rezultate što možete vidjeti kroz rezultate dosadašnjih klijenata, ali trebate shvatiti da je kao i kod svakog oblika suradnje bitno da budete voljni učiti i da ste aktivno uključeni u proces.

S obzirom na to da je svaki program treninga u potpunosti prilagođen klijentu nije bitno koliko prethodnog iskustva imate.

Bilo da ste početnik ili napredniji vježbač program će biti sastavljen tako da ga možete pratiti. Više o vašem trenutno stupnju fizičke spreme ćete mi reći u ulaznom upitniku.

Plan treninga može biti sastavljen za izvedbu u teretani ili kod kuće, vi odabirete koja vam je opcija draža. Iako kod treninga u teretani imate pristup većem broju rekvizita, trening kod kuće može biti jednako efikasan.

Za trening kod kuće bit će vam potreban set podesivih bučica od minimalno 2 x 10 kg (primjer) i elastičnu gumu (primjer). Ako imate i neku drugu opremu, svakako ćemo je iskoristiti u slaganju plana treninga.

Ako vam bilo koja vježba smeta iz bilo kojeg (opravdanog) razloga, to mi odmah trebate prijaviti kako bi u plan treninga uvrstio adekvatnu zamjenu. Ne postoji niti jedna vježba koju morate raditi, svaku vježbu se može zamijeniti ili adaptirati da vam odgovara.

Na Google disku dobijete svoj dokument u koji svaki dan zapišete sve obroke koji ste pojeli. Idealno bi bilo da namirnice važete pa uz naziv namirnice dodate i njenu količinu (npr. 100 g pilećih zabataka). Dva do tri puta tjedno detaljan pregledam sve nove upise u vašem dnevniku prehrane i napišem sugestije za svaki obrok kako bi vaša prehrana bila sukladna vašem cilju.

Cilj dnevnika prehrane je da polagano mijenjamo vaše postojeće prehrambene navike na bolje jer se to pokazalo puno učinkovitije od toga da klijentima dam potpuno novi prehrambeni plan s receptima i namirnicama koje nisu navikli svakodnevno pripremati i konzumirati.

Naravno, ako ste do sada koristili MFP možete ga nastaviti koristiti i tijekom naše suradnje. U tom slučaju ne morate voditi dnevnik prehrane nego mi svaki petak navečer trebate poslati PDF izvod iz MFP kako bi ga detaljno pregledao i napisao vam sugestije za poboljšanje prehrambenih navika u sklad s ostvarenjem vaših ciljeva.

Nije nužno vagati hranu ako odaberete paket s praćenjem prehrane. Dovoljno je da vodite dnevnik prehrane u kojem zapisujete svaki obrok koji ste pojeli i da mi procijenite o kojoj se količini hrane radilo. Npr. Jedna šaka riže, dva dlana mesa, jedna jušna žlica maslinovog ulja i sl. Bitno je da na neki način standardiziramo “mjere” kako bi mogli smanjiti ili povećati količine sukladnom vašim ciljevima.

Apsolutno da. Kvalitetna prehrana je ona koja smije uključivati sve namirnice. Naravno, to ne znači da ćete smjeti jesti sve namirnice u neograničenim količinama. Ali kroz edukaciju u dnevniku prehrane i eKnjigu: Ovo nije još jedna dijeta, naučit ćete kako si svaki dan složiti prehranu u koju možete uključiti i neku slasticu, a da i dalje ostvarujete svoje rezultate.

Možemo surađivati što se tiče treninga, ali s obzirom na to da nemam dovoljno iskustva i znanja oko veganske prehrane nisam najbolji odabir za vas što se toga tiče. Tu ću vam svakako preporučiti nutricionista ili kolege vegane s kojima s kojima možete dogovoriti suradnju oko prehrane dok trenirate sa mnom.

Ovo je izrazito “nezahvalno” pitanje jer na odgovor utječe jako puno faktora koje je teško procijeniti. Generalne preporuke za gubitak kilograma su 0.5 – 1% vaše tjelesne težine tjedno. To bi značilo da ako imate 80 kg, preporučuje se tjedni gubitak od 400 – 800 grama.

Ako gubite manje od 0.5% težine tjedno, to znači da trebate još malo smanjiti unos kalorija, a ako gubite više od 1% težine tjedno, to znači da malo trebate povećati unos kalorija.

Ako na putu imate pristup teretani, onda možete nastaviti trenirati po programu uz adaptacije ako budu potrebne (npr. ako teretana u hotelu nema sve sprave). Ako nemate pristup teretani, trebate mi to najaviti nekoliko dana unaprijed pa ću vam pripremiti trening koji možete raditi bez opreme ili uz minimalnu opremu koju ponesete sa sobom (elastina guma, Trx, girja, bučica..).

Bitno je da zadržite kontinuitet treninga i dok ste na putu.

Ako imate neki opravdani razlog, uvijek ću vam izaći u susret i “stisnuti” pauzu koja može trajati po dogovoru. Bitno je da se pauze uvijek najave unaprijed jer ne uvažavam pauze po principu – niste se javljali 2 tjedna na poruke ni popunjavali tablice, pa se onda javite da vam je bila gužva i da niste stigli trenirati. Organizacija vremena za trening je vaša odgovornost i taj dio suradnje trebate ispoštivati.

Ako ste bolesni, idete na godišnji i želite “dići sve 4 u zrak” ili se dogodio neki hitan slučaj, uvijek ću vam izaći u susret.

Ne odgađaj promjenu za "sutra".
Posveti se svome zdravlju i kreni već danas.

Iako se možda ne čini tako, vrlo je jednostavno napraviti pozitivnu promjenu u svom životu. Sve što trebaš je donijeti odluku, a ja sam tu da ti dam sve alate koji će ti pomoći tu odluku pretvoriti u rezultate.

I za 12 tjedana upoznaj novu verziju sebe

Tko sam ja i zašto mi možete vjerovati?

Mišo Provčin

Magistar sam kineziologije s više od jedanaest godina iskustva u radu kao osobni i online trener. U početku sam krenuo u smjeru kondicijske pripreme sportaša, no ubrzo sam shvatio da me rad s rekreativcima više ispunjuje.

Više volim utjecati na poboljšanje nečije kvalitete života, nego na sportski rezultat sportaša, to me jednostavno više motivirala i čini sretnim.

0 +

Godina iskustva

700 +

Zadovoljnih klijenata

mag. cin.

Magistar kineziologije