eKnjige o treningu i prehrani

Svaka eKnjiga napisana je na maksimalno jednostavan i razumljiv način, a sve informacije su praktične i primjenjive odmah. Ako želite naučiti više o određenoj temi, eknjige su odlična investicija.​

Cijena:

33€

Ovo nije još jedna dijeta

eBook koji će vas naučiti kako mršavjeti zdravo, održivo i bez odricanja, te kako nove prehrambene navike uklopiti u užurbanu svakodnevicu prepunu privatnih i poslovnih obaveza.

Cijena:

104€

Samostalni Program Treninga

SPT je puno više od eKnjige. Osim eKnjige koja vas uči kako trenirati, imate bazu s 80+ detaljno objašnjenih vježbi i 10 gotovih programa treninga koji će se s vremenom nadopunjavati.

Cijena:

26€

Kvalitetan trening gluteusa

eBook koji će vas naučiti kako kvalitetno trenirati gluteuse i zašto baš tako. Bez booty bandova i ostalih trendy trikova koje možete pronaći na internetu, samo znanstveno provjeren pristup.

Besplatni vodiči za trening i prehranu

Osim eKnjiga koje detaljno obrađuju pojedinu temu, napisao sam i dva potpuno besplatna vodiča za trening i prehranu rekreativaca.

Cijena:

0€

Ultimativni vodič za prehranu početnika

Želite biti zdraviji i izgledati bolje? Znate da prehrana igra bitnu ulogu u tim ciljevima, ali ne znate odakle krenuti? Fokusirajte se na korake napisane u vodiču i nikad više nećete biti zbunjeni raznim dezinformacijama na internetu.

Cijena:

0€

Ultimativni vodič za trening početnika

Vodič koji će vas naučiti što je zaista bitno u treningu i kako na maksimalno efikasan način možete izgraditi mišiće, izgubiti masno tkivo i poboljšati zdravlje, bez svakodnevnog “kampiranja” u teretani po nekoliko sati.

Preuzmite moj besplatni vodič za prehranu početnika!

Preuzmite moj besplatni vodič za trening početnika!