3 x 30’​

Minimalna potrebna doza treninga (3 x 30 min tjedno) koja vam omogućuje da odlično napredujete čak i kad ste ekstremno zauzeti.

S obzirom na to da program mora biti vremenski maksimalno efikasan, dominantno se sastoji od kompleksnih vježbi u kojima aktivirate veliki broj mišića pa tako morate raditi ukupno manje vježbi na tjednoj bazi. To su vježbe poput Čučnja, zgiba, bencha, ramenog potiska, veslanja u pretklonu i sl. 

Zbog maksimalne vremenske ekonomičnosti, većina treninga se bazira na super serijama u kojima kombiniramo dvije vježbe za različite mišićne skupine jednu iza druge, uz minimalne pauze. To omogućuje da uguramo što više kvalitetnih serija u minimalno vremena, a da pri tome i dalje odlično napredujete.

Program traje 12 tjedana i podijeljen je u tri faze, svaka sljedeća je nešto teža od prethodne po pitanju intenziteta i volumena.Kad završite svih 12 tjedana, možete krenuti program od početka, s naravno težim utezima jer ćete nakon 12 tjedana značajno ojačati. 

Program uključuje:

DOLAZI USKORO

3x30 minuta

Ostavite svoj e-mail i prije nego program bude dostupan svima poslat ću vam obavijest kako bi ga mogli naručiti po posebnoj cijeni.