Mini grupa

Puno radimo i puno se smijemo. Svakako motivirajuće, dinamično, zabavno i što je najbitnije učinkovito!

Rekreativno sam se oduvijek “nečime” bavila, od plesa, aerobica, pdf-a do fitnesa, bilo je tu razno raznih atmosfera, programa i trenera, povremenih kraćih ili dužih pauza.
Budući da nisam imala potrebe i očekivanja u vidu gubitka ili dobivanja na težini ili drastične transformacije sebe sve mi je to bilo okej u smislu “bitno da se nečime bavim i da se dobro osjećam”.

Program treninga i treneri za koje iskreno mogu reći da su definitivno moji favoriti i No.1 (uopće nisam subjektivna;)). Zaista profesionalci i perfekcionisti svaki na svoj način, omogućili su mi da sve ono što sam godinama negdje učila i do sada znala, ili sam mislila da znam, naučim još bolje te da na jedan novi i drukčiji način doživim trening i treniranje.

Već prvog dana mi je bilo jasno da je moja odluka da se uključim u Mini grupe bila i više nego dobra!
Cilj programa je približiti se svojim ciljevima u malim grupama kroz sistematizirane i gotovo individualne treninge, te uz korekciju prehrane.
Mišo I Ivan su bili tu tu za sva naša pitanja i nedoumice. A bilo ih jeeeee 😉
Kako su oni nas ubijali treninzima tako smo i mi njih ubijali pitanjima. Najviše su voljeli naše “Ja to ne mogu” i “Je l’ smijem jesti ovo ili ono” a mi njihovo “Radiii” i Još samo 10×100, pa još samo strunjača, pa još samo trčanje :)))

Na kraju, uz svu tu zajedničku muku, ostaje samo smijeh, podrška, zadovoljstvo, prijateljstvo i ono najbitnije – rezultati ! Neprocjenjivo !

Kilogrami: Isto,
Masti: – 3 %,
Mišići: + 2 %,
Struk: – 1 cm,
Trbuh: – 4 cm,
Bokovi: – 3 cm,
Natkoljenica: – 2 cm.