Mini grupa

Kao netko tko je godinama proveo isključivo u teretani i prošao kroz mnoge dobre i loše savjete o tome kako da vježba i što da jede, najiskrenije, dečke ne bih mijenjao do kraja života. Ivana znam dugi niz godina i tako sam došao do vođenih mini grupa koje se razlikuju od klasične teretane gdje se nisam baš snalazio. Za razliku od teretane gdje trenirate sami ili klasičnih grupnih treninga gdje je puno vježbača na jednog trenera, ovdje vas cijelo vrijeme u manjoj grupi nadgledaju dva trenera istovremeno.Na ovaj tip treninga prvenstveno sam se odlučio zbog zdravstvenih problema (bolna leđa koja povlače 100 drugih problema) i nesnalaženje u izboru i provedbi vježbi. Pokazalo se kao pun pogodak jer zdravstvenih problema i ozljeda više nema, a snaga i kondicija su na višoj razini. Sve je koncipirano tako da Vas u svakom trenutku prate dvojica kvalificiranih i educiranih trenera koji znaju što rade.
Osim treninga, pomagali su nam i oko prehrane. Je li teško? Jest. Hoćete se zapitati što meni ovo treba u životu? Hoćete. Vrijedi li se mučiti na ispravan i pravi način? Vrijedi. Hoćete ispuniti očekivanja? To isključivo ovisi o Vama i vašem trudu i zalaganju.

S obzirom da sam već bio u solidnoj formi, usredotočili smo se na promjenu sastava tijela, tj. smanjenje masnog tkiva i povećanje mišićne mase.

Kilogrami: isti
Masti: – 5 %,
Mišići: + 3%,
Struk: – 9 cm,
Trbuh: – 10 cm,
Bokovi: – 5 cm,
Natkoljenica: ista.