Klijenti o meni

Osobni trening

“Sjedilački način života, stres, manjak slobodnog vremena i volje (kao i svi ostali moji izgovori) rezultirali su lošom i nezdravom kvalitetom života. Jedna odluka, malo sreće i dobar trener promijenili su, ne samo moje fizičko stanje već i cijeli mentalni sklop. Prihvaćanje zdravog načina života i redovnog vježbanja rezultirali su višestrukim pozitivnim posljedicama; krvna slika nakon 2 mj. treninga je iz osrednje postala savršena, serotonin, dopamin, i ostali in-i☺ razvukli su široko moj osmjeh i od tad su treninzi postali neizostavan dio mog života. Čak i kad sam umorna zbog dobre motivacijske klime, stručnosti (i simpatičnosti) trenera veselim se svakom treningu! A i rezultati su nadmašili očekivanjaa…😊 “

Marija V.

Mini grupa

Puno radimo i puno se smijemo. Svakako motivirajuće, dinamično, zabavno i što je najbitnije učinkovito!

Rekreativno sam se oduvijek “nečime” bavila, od plesa, aerobica, pdf-a do fitnesa, bilo je tu razno raznih atmosfera, programa i trenera, povremenih kraćih ili dužih pauza.
Budući da nisam imala potrebe i očekivanja u vidu gubitka ili dobivanja na težini ili drastične transformacije sebe sve mi je to bilo okej u smislu “bitno da se nečime bavim i da se dobro osjećam”.

Program treninga i treneri za koje iskreno mogu reći da su definitivno moji favoriti i No.1 (uopće nisam subjektivna;)). Zaista profesionalci i perfekcionisti svaki na svoj način, omogućili su mi da sve ono što sam godinama negdje učila i do sada znala, ili sam mislila da znam, naučim još bolje te da na jedan novi i drukčiji način doživim trening i treniranje.

Već prvog dana mi je bilo jasno da je moja odluka da se uključim u Mini grupe bila i više nego dobra!

Cilj programa je približiti se svojim ciljevima u malim grupama kroz sistematizirane i gotovo individualne treninge, te uz korekciju prehrane.
Mišo I Ivan su bili tu tu za sva naša pitanja i nedoumice. A bilo ih jeeeee 😉

Kako su oni nas ubijali treninzima tako smo i mi njih ubijali pitanjima. Najviše su voljeli naše “Ja to ne mogu” i “Je l’ smijem jesti ovo ili ono” a mi njihovo “Radiii” i Još samo 10×100, pa još samo strunjača, pa još samo trčanje 🙂

Na kraju, uz svu tu zajedničku muku, ostaje samo smijeh, podrška, zadovoljstvo, prijateljstvo i ono najbitnije – rezultati ! Neprocjenjivo !

 • Kilogrami: Isto,
 • Masti: – 3 %,
 • Mišići: + 2 %,
 • Struk: – 1 cm,
 • Trbuh: – 4 cm,
 • Bokovi: – 3 cm,
 • Natkoljenica: – 2 cm.
Sanja B.

Mini grupa

Zašto mini grupe? Godinu dana prije početka programa svakodnevno sam išla na klasične grupne treninge u Core gym. Daleko od toga da nisam bila zadovoljna rezultatima, ali dvije stvari su me posebno privukle. Prva je ta što su grupe male i time svatko od nas dobije veću posvetu i gotovo individualan pristup. Druga je mjerenje sastava tijela, praćenje napretka i poduka o pravilnoj prehrani. Što je bio i glavni, ako ne i jedini problem u mojoj borbi s kilogramima.

Problema s redovitošću i voljom za treninzima nikad nisam imala, ali rezultati nisu bili potpuni zbog neznanja o prehrani i potrebama organizma. Ovaj program je bio potpuna prekretnica. Već prvi dan treneri su s nama obavili mjerenje sastava tijela, razna testiranja te potom analizirali rezultate. Svakom od nas su rekli koji su naši glavni problemi i koji na što se trebamo usredotočiti kroz trening i prehranu. Osim trenera, za koje sam otprije znala da su em divni, em stručni, ekipa je isto bila super.

Treninzi su od samog početka bili teški i dugotrajni, ali uvijek smo radili nešto novo i zanimljivo, dizali intenzitet proporcionalno s našim napretkom, tako da niti u jednom trenutku nije postalo monotono. Super je da niti pri najvećim mukama (a bilo ih je jaaaako puno), nije izostala zezancija, ni motivacija. Također, ono što mi se posebno svidjelo je bio konstantan naglasak na pravilnu izvedbu svake vježbe, od onih osnovnih do kompleksnijih pa osim upala mišića, drugih bolova nismo imali.

Što se tiče prehrane, od prvog dana smo pisali dnevnike u koje su naši treneri imali uvid i na temelju toga nam davali sugestije i opaske. Iskreno, pojma nisam imala koliko se glupo i neispravno hranim i da zapravo trebam mijenjati SVE! Isprva mi se to činilo naporno i nemoguće, al kako je krenulo, polako sam mijenjala prehranu, korak po korak i samo sam jednog dana skužila da sam kompletno promijenila prehrambene navike. To mi je bilo čudo jer nisam ni primijetila promjenu – nije bilo muke, gladi, nervoze i svega što sam mislila da je neizbježno. I najbolje od svega – rezultati vidljivi u rekordnom roku, što me dodatno motiviralo za nastavak.

Sve u svemu, genijalan program, genijalni treneri – Mišo & Ivan, genijalna ekipa, genijalan napredak! Veselim se drugom krugu i novim slatkim mukama!

 • Kilogrami: – 5,5 kg,
 • Masti: – 9,3 %,
 • Mišići: + 4,6 %,
 • Struk: – 10,5 cm,
 • Trbuh: – 11,5 cm,
 • Bokovi: – 7,5 cm,
 • Natkoljenica: – 6 cm.
Iva M.

Mini grupa

Kao netko tko je godinama proveo isključivo u teretani i prošao kroz mnoge dobre i loše savjete o tome kako da vježba i što da jede, najiskrenije, dečke ne bih mijenjao do kraja života. Ivana znam dugi niz godina i tako sam došao do vođenih mini grupa koje se razlikuju od klasične teretane gdje se nisam baš snalazio. Za razliku od teretane gdje trenirate sami ili klasičnih grupnih treninga gdje je puno vježbača na jednog trenera, ovdje vas cijelo vrijeme u manjoj grupi nadgledaju dva trenera istovremeno.Na ovaj tip treninga prvenstveno sam se odlučio zbog zdravstvenih problema (bolna leđa koja povlače 100 drugih problema) i nesnalaženje u izboru i provedbi vježbi. Pokazalo se kao pun pogodak jer zdravstvenih problema i ozljeda više nema, a snaga i kondicija su na višoj razini. Sve je koncipirano tako da Vas u svakom trenutku prate dvojica kvalificiranih i educiranih trenera koji znaju što rade.

Osim treninga, pomagali su nam i oko prehrane. Je li teško? Jest. Hoćete se zapitati što meni ovo treba u životu? Hoćete. Vrijedi li se mučiti na ispravan i pravi način? Vrijedi. Hoćete ispuniti očekivanja? To isključivo ovisi o Vama i vašem trudu i zalaganju.

S obzirom da sam već bio u solidnoj formi, usredotočili smo se na promjenu sastava tijela, tj. smanjenje masnog tkiva i povećanje mišićne mase.

 • Kilogrami: isti
 • Masti: – 5 %,
 • Mišići: + 3%,
 • Struk: – 9 cm,
 • Trbuh: – 10 cm,
 • Bokovi: – 5 cm,
 • Natkoljenica: ista.
Ivan S.

Mini grupa

Za vježbanje pod vodstvom trenera Miše i Ivana sam se odlučila nakon ozljeđivanja dva mišića na grupnom treningu. Bila su to dva mjeseca oporavka i bojala sam se sama nastaviti vježbati jer nisam znala koje vježbe i kako smijem vježbati. Prehrana mi je bila neredovita i neujednačena te sam htjela izgubiti nešto kilograma. Počeci su bili teški ali uz vedar duh i stručno vodstvo naših trenera sve je bilo lakše.  Moja mala grupa je također bila super te smo se međusobno podržavali i bodrili. Treneri su pazili na svaki naš pokret i opominjali nas kad bi nešto krivo izvodili, ali i pohvalili kad bi vidjeli da se trudimo i da smo napredovali. Uvidjela sam da je ovakav pristup vježbanja za mene prava stvar i da sam dobro odlučila uključivši se u ovaj program. Treninzi su bili teški ali uvijek prilagođeni pojedincu i zato se zahvaljujem našim trenerima što su nas pazili i stručno vodili te osmišljavali zabavne treninge da bi motivacija uvijek bila na visokoj razini. Bilo je tu i zezanja i jako puno smijeha bez kojeg se ne bi moglo raditi. Uz same treninge provjeravali su našu prehranu za koju smo morali voditi dnevnik, te davali stručne savjete i recepte za bolji napredak. Uglavnom jako sam sretna sto sam se priključila ovakvom pristupu treniranja i jedva čekam da krenemo opet s drugom fazom na jesen. Preporuka svima koji žele pod stručnim vodstvom školovanih trenera doći do bolje kondicije i izgleda. Zahvaljujem Miši i Ivanu na podršci, prijateljskim savjetima i svim veselim trenutcima koji su nam pružili.

 • Kilogrami: – 5 kg,
 • Masti: – 3 %,
 • Mišići: + 2%,
 • Struk: – 10 cm,
 • Trbuh: – 3 cm,
 • Bokovi: – 6 cm,
 • Natkoljenica: – 7 cm.
Gordana Š.

Mini grupa

Avantura je počela s viškom kilograma nakupljenih u statično-sjedećem položaju zvanom posao (uredski, plus mali gurman = višak). Kako Mišu znam duže vrijeme vjerovala sam u njegov rad, uz to znala sam da ni Ivan ne može zaostajati s obzirom na Mišin perfekcionizam u odabiru kolege za suradnju. Avantura je počela sa 65,8 kg, najviše prikupljenih u mojim brojčano skromnim godinama! Kako sam čvrsto odlučila pokrenuti se i maknuti teret “viška”, oduševila sam se već nakon 4 tjedna kada je vaga pokazala kilažu od 61,9 kg te 13 cm manje (trbuh, struk, guza, bok).  Osim na sebe bila sam ponosna na ta dva mala vraga koji su uz moje razne govorne sposobnosti (nećemo javno) trpjeli i “govor mržnje” (mrzim vas, zašto vas plaćam, a vi me tu maltretirate, neću, ne mogu…) kao što pretpostavljate izignorirali su sve i nastavili dalje, znali su kako ću na kraju priznati ljubav koju osjećam prema njima. Bilo je znoja, kukanja, boli, muke, pred padanja u nesvijest. Ali i smijeha, zabave i divnog druženja. Hvala dragi treneri. Prošli ste test staloženosti i strpljivosti uz mene!! Volim vas!

 • Kilogrami: – 7 kg,
 • Masti: – 5 %,
 • Mišići: + 2%,
 • Struk: – 8 cm,
 • Trbuh: – 7 cm,
 • Bokovi: – 9 cm,
 • Natkoljenica: – 6 cm.
Ana D.

Osobni trening

Nikada ne propuštam svoj termin jer Mišo je sjajan trener, ali i sjajna osoba kojoj se može doći sa bilo kakvim suludim zahtjevom ili pitanjem!
Na treningu izmuči 🙂 , ali sa brzo vidljivim rezultatom!

Andreja

Osobni trening

Mišo je trener koji mene pretvorio iz potpuno nesportske osobe do obožavatelja vježbanja. Svaki trening je unaprijed osmišljen i profesionalno odrađen, a Mišo je pun znanja o sportu i prehrani, izuzetno drag i ugodan za rad i druženje. Topla preporuka svakome!

Magda S.

Osobni trening

Vrlo profesionalan, iskusan i drag. Potpuno i trajno je promijenio moj stav i odnos prema vježbanju i sportu. Vrhunski trener za svaku preporuku.

Julija B.

Osobni trening

Mišo je prije svega jedna draga i dobra osoba! A to sto je odlican trener koji zna prepoznati kakav trening vam treba u datom trenutku, to je samo dodatan plus! Osim toga, on je motivator, savjetnik, psiholog, nutricionist, kaj god da ga pitate – on ima argumentirani odgovor na to! Sjajno povezuje stvari iz raznih zivotnih podrucja i zato su njegovi treninzi uvijek smisleni i prilagodeni ne samo vama kao osobi, nego i tome kako se taj dan osjecate. S njim jednostavno zavolite vjezbanje, a uz njegove kulinarske savjete, bome vam i zdrava hrana postane fina.

Katarina M.

Osobni trening

Profesionalan i predan trener,pun znanja i vjestina.Svojom potporom,svaki trening cini laksim,a predrasude o neukusnoj zdravoj prehrani pobija prefinim receptima.Ako trazis trenera koji ce ti pomoc u ostvarenju ciljeva,ali i osobu koja ce te gurati i poticati…e onda nema boljeg od Mise 🙂

Lucija L.

Osobni trening

Miso zna svoj posao 👌 Bilo to sami treninzi, prehrana ili generalno sport/fitness. Svemu pristupa holisticki, tako da i sama kvaliteta treninga, a time i rezultati, ne izostaju. Preporuka 🙌

Sven

Osobni trening

Bravooo! To je pravi online trening i pracenje… prosla sam dva ‘trenera’ kojima zamjeram jako puno toga: kasne s planom treninga i prehrane i to tako da dobijem raspored u srijedu, a lijepo pise da je trebalo krenuti s ponedjeljkom; tocno se vidi da trening nije individualno napravljen nego copy paste – ista stvar i s prehranom; trece i najgore – nedostupnost zbog prebukiranosti klijentima… slicno iskustvo imam i s ‘trenerima’ u teretani – utrpaju mi u termin bez prethodne suglasnosti i druge klijente pa radimo u paru, a placam individualni trening koji je znatno skuplji… eto, sto reci… i zadnje, ali ne i najmanje vazno-namjerno pisem ‘trener’ jer nazalost u vasoj bransi nije jasno poslozeno tko je kakav trener… vecina su nazalost samoprozvani treneri nakon sto su sami uspjeli izgraditi sebe… ima tu svega i svacega, ali nazalost najmanje onoga cega zapravo treba. Sve navedeno za tebe Miso ne vrijedi jer s tobom samo dobra iskustva. Ovo je samo upozorenje i savjet ostalima – tko vam probni trening naplati ili trazi da se prvo uclanite pa onda probni trening… nije mu za vjerovat. Cuvajte svoje novce i znanje. Miso, samo naprijed!

Katarina

Mini grupa

Veliki profesionalac i još veći metodičar! Svaku vježbu detaljno objasni i jako mu je važno pravilno izvođenje istih. Toplo preporučam 🙂

Anela