Online praćenje

Online trening je puno više od popisa vježbi na listu papira. Ako rezultati izostanu ne treba kriviti online pristup, treba se zapitati koliko je suradnja bila kvalitetna, stručna i ozbiljna!

Kada ljudi ne ostvare rezultate na osobnim treninzima, najčešće potraže drugog trenera, ista stvar treba vrijediti i za online treninge! Sustav dokazano djeluje, samo je pitanje kako ga pojedinci provode.

Svaki trening mora uzeti u obzir individualne karakteristike osobe, njene ciljeve, okruženje u kojem će trenirati i sve znanstveno utvrđene principe treninga koje trener treba prilagoditi osobi (ne obrnuto). Kada je online trening kvalitetno proveden, jedina razlika od osobnog treninga je u načinu učenja i ispravljanju tehnike. Dok će trener u teretani na licu mjesta demonstrirati i objasniti tehniku, online trener će to napraviti kroz kvalitetno pripremljeni video zapis. Svako ispravljanje tehnike se dalje obavlja tako da klijent snimi kratak video svoje izvedbe i proslijedi ga treneru. 

Ovo je opcija suradnje koja iznad svega zahtjeva vašu disciplinu. S obzirom na to da vas ne treniram “licem u lice”, trebate biti disciplinirani na treningu, te kao kod svakog oblika suradnje, u kuhinji s prehranom. Redovita komunikacija, zapisivanje i ponekad snimanje sebe dok vježbate u svrhu kontrole izvedbe je ono što definira ovu suradnju. Na ovaj način moguće je itekako ostvariti rezultate, ali trebate shvatiti da je potrebna  maksimalna uključenost u proces. Kako bi trenirali na ovaj način, trebate biti sigurni da to možete!

Ako ste osoba koja nema problema oko organizacije, možete se motivirati na trening i redovito zapisivati svoje trening, unos hrane i navike, onda ste na pravom mjestu. Ako je odgovor na nešto od navedenog negativan, savjetujem vam da razmislite o osobnim treninzima ili mini grupama. Kroz online praćenje fokusirani smo na ostvarenje vaših ciljeva! Moja zadaća je dovesti vas do njih na najbrži i najsigurniji način bez gubljenja zdravstvene komponente iz fokusa. Vaša zadaće je dati mi svoje povjerenje i primjenjivati moje savjete.

Što je uključeno u ovaj paket?

  • ULAZNI UPITNIK koji je temelj individualnog pristupa
  • Plan i program treninga za 12 tjedana (DETALJNA TABLICA)
  • Demonstracija vježbe uz detaljno objašnjenje kroz KVALITETAN VIDEO ZAPIS 
  • Kontrola tehnike izvedbe preko VIDEO ZAPISA/FOTOGRAFIJE
  • Podrška oko promjene prehrambenih navika u aplikaciji MyFitnessPal ili u DNEVNIKU PREHRANE
  • Redovita vaganja i praćenje promjena tjelesnih opsega centimetarskom vrpcom
  • Konstantna edukacija oko treninga, prehrane i oporavka (neograničen broj pitanja na koji odgovaram pismeno kroz Q&A)
  • Kontakt i podrška na tjednoj bazi 

TRANSFORMACIJE

 

O SURADNJI

Treninzi su mi odlični, prilagođeni su mojoj kondiciji i fizičkim mogućnostima, ali i sve izazovniji, što je odlično. Svaka vježba je detaljno objašnjena, a Mišo je vrlo savjestan i pazi da ispravi greške koje radim prilikom vježbanja, što zbog bolje efikasnosti vježbe, što zbog smanjenja mogućnosti ozljeda. Kao trener, Mišo je izvrstan. Vrlo je pažljiv i vodi brigu ne samo o tome kako izvodim vježbe i što jedem nego i o tome kako se općenito osjećam. Uvijek me potiče, ali bez da osjećam pritisak jer nešto nisam napravila. Vrlo je blag, drag i poticajan, a istovremeno i realan, što mi se sviđa i paše mi. Sve u svemu, ne samo da je opravdao moja očekivanja nego ih je i daleko premašio. Prezadovoljna sam i njim i svojim napretkom jer sam uz Mišu puno naučila. Vježbanje i brigu o prehrani učinio mi je puno lakšom nego što sam mislila da će biti. Mišo, sjedi, 5!

Dunja H.

Za Mišu kao trenera i kao osobu, nema se što negativno reći. Ja iskreno, nemam nijednu zamjerku. Osim što je stručan i dobar trener, Mišo je čovjek prije svega. I to čovjek s jako puno živaca i strpljenja. U ovom procesu, u jednom trenutku je kod mene došlo do ozljede (mojom krivicom), da nisam trenkao s Mišom, vjerojatno bi me to jako demotiviralo, vjerojatno bi popustio ili napravio veliku pauzu koja bi mi “pojela” sve dosadašnje rezultate. Ja i jesam bio u tom začaranom krugu di bi započeo, pa odustao i tako u krug. Ali sad, sad imam osjećaj da je to to, da ću po prvi put u životu ustrajati u ovome i postići rezultate kakve do sad još nijednom nisam postigao. I zato, jedno veliko hvala i jedno veliko poštovanje. Moja preporuka!

Viktor

Ako ste spremni uložiti vrijeme i trud, online trening s Mišom je prava stvar za vas.
Čovjek je uvijek na raspolaganju, uvijek spreman pomoći, prilagoditi trening, promijeniti trening, dodati nešto novo, educirati vas o tehnici, prehrani, objasniti ako vam nešto nije jasnoNakon 12 tjedana, redovitog praćenje napretka, korigiranja tehnike i samog treninga izlaziš na drugu stranu i bogatiji znanjem potrebnim da dalje nastaviš svoj fitness put. Tople preporuke!! 💪

Fran

Za sva ostala pitanja kontaktirajte me bez ustručavanja na FB, Instagram ili milosprovcin@gmail.com