Volite sami trenirati ali niste zadovoljni rezultatima? Mislite da to treba ići puno brže? Nedostaje vam znanja oko prehrane? Niste sigurni kako organizirati trening?

Ovo je opcija suradnje koja iznad svega zahtjeva vašu disciplinu. S obzirom na to da vas ne treniram “licem u lice”, trebate biti disciplinirani na treningu, te kao kod svakog oblika suradnje, u kuhinji s prehranom. Redovita komunikacija, zapisivanje i ponekad snimanje sebe dok vježbate u svrhu kontrole izvedbe je ono što definira ovu suradnju. Na ovaj način moguće je itekako ostvariti rezultate, ali trebate shvatiti da je potrebna  maksimalna uključenost u proces. Kako bi trenirali na ovaj način, trebate biti sigurni da to možete!

Ako ste osoba koja nema problema oko organizacije, možete se motivirati na trening i redovito zapisivati svoje trening, unos hrane i navike, onda ste na pravom mjestu. Ako je odgovor na nešto od navedenog negativan, savjetujem vam da razmislite o osobnim treninzima ili mini grupama. Kroz online praćenje fokusirani smo na ostvarenje vaših ciljeva! Moja zadaća je dovesti vas do njih na najbrži i najsigurniji način bez gubljenja zdravstvene komponente iz fokusa. Vaša zadaće je dati mi svoje povjerenje i primjenjivati moje savjete.

Što je uključeno u ovaj paket?

  • Plan i program treninga za 12 tjedana
  • Praćenje promjena tjelesnih opsega centimetarskom vrpcom
  • Praćenje promjena treniranosti
  • Kontrola tehnike izvedbe preko video zapisa za određene vježbe
  • Podrška oko promjene prehrambenih navika u aplikaciji MyFitnessPal
  • Konstantna edukacija oko treninga, prehrane i oporavka
  • Kontakt i podrška za sva pitanja

Za sva ostala pitanja kontaktirajte me bez ustručavanja na FB, Instagram ili milosprovcin@gmail.com

%d bloggers like this: