POKRENITE REVOLUCIJU U SEBI I PRESTANITE BITI ŽRTVA SVOJIH NAVIKA

Dosta s*anja i zavaravanja, prestanite kriviti druge i ovog trenutka uzmite stvari u svoje ruke. Doslovno vas jedan korak dijeli od toga da krenete s promjenom i ostvarite ono što već mjesecima/godinama želite ali čekati savršeni trenutak! Hint: savršeni trenutak ne postoji, da ste krenuli prije par godina, već bi bili osoba kakvu ste zamišljali.

Vi ste vaše navike

Izgledate kako izgledate zbog svojih odabira i navika (također i ja!). Pretili ste jer jedete previše, bole vas leđa jer sjedite po cijele dane, nemate energije jer se ne krećete, loše ste raspoloženi jer umjesto da ste legli na vrijeme gledati ste Netflix do 2 h ujutro. Vaše navike, vaši rezultati, vaš život! Što prije si to priznate i prestanete tražiti krivce toliko daleko dok ne dođete do ustaša i partizana (jer sve rasprave nekako završe tamo), prije ćete uvidjeti koje praktične korake možete poduzeti kako bi se približili svojem cilju.

Imate apsolutnu kontrolu

Nitko nema moć promijeniti vaš stav prema treningu i prehrani osim vas samih. Ja vam mogu dati informacije i smjernice, staviti sve pred vas, ali vi ste ti koji morate djelovati! Ne očekujte od trenera, mame, bake (okej od bake možda i možete) da vam stavljaju hranu u usta i uvijek sve pripremi za vas. Računica je vrlo jednostavna, tek kada uložite trud možete očekivati rezultate! Ne postoji prečica, detoksikacija, čarobne dijete, pilule, sprave koje će vježbati umjesto vas i gumica koja briše kemijsku 😀

Nije komplicirano, ali nije ni lagano

Principi treninga i prehrane su turbo jednostavni, ali nisu lagani! Dignuti 500 kg na mrtvom dizanju za Eddie Halla je vrlo jednostavno, kako on kaže “podigneš uteg od točke A do točke B”, ali definitivno nije lagano, niti sama činjenica podizanja 500 kg, niti put koji je to toga trebao prijeći! Međutim, s vremenom cijeli proces postaje ugodniji i u konačnici ćete se pitati kako ste mogli do sada živjeti kako ste živjeli.

Realan cilj jedini je put do uspjeha

Niste se udebljali za 2 mjeseca, nemojte ni očekivati promjene u tom periodu. Nerealna očekivanja su put u razočaranje i neuspjeh! Dajte si minimalno godinu dana, rezultati će doći prije ali garantiram da za godinu dana nećete prepoznati osobu koju ćete gledati u ogledalo! Hint: vi ste ta sexy zvjerka 😀

Prepreke su dio puta

Nije pitanje hoćete li posustati nego kada, a razlika između onih koji uspiju i ne uspiju je upravo u tome hoćete li nastaviti dalje, još “nabrijaniji” ili ćete se predati izigravanju žrtve protiv koje se cijeli svemir urotio! Hint: svemir apsolutno boli briga za vas.

Ne postoji savršeno

Zaboravite “savršeno” jer to ne postoji, prigrlite “redovitost” jer je to 100% pod vašom kontrolom. Ide li vam se na posao svaki dan, naravno da ne, ali idete jer ste svjesni da vam ta žrtva omogućuje egzistenciju i bolju budućnosti. Isto tako je s treningom i prehranom, nećete uvijek biti mladi, poletni i puni energije! Starost ne prašta lijenost i neaktivnost, a hoćete li nositi pelene ili unuke, stvar je vašeg odabira!

Uspjet će svi koji ne odustanu

Možete ostvariti promjenu kakvu zamišljate, ali morate svaki dan raditi na tome, a pogotovo onda kada vam se ne da i kada ne osjećate motivaciju. Motivacija je s*anje jer ovisi o emocijama, djelovanje je ono na što se morate fokusirati jer je djelovanje konstanta koja ovisi samo o vama! Djelovati možete bilo kada i bilo gdje, neovisno o tome kako se osjećate. Ljudi su pobrkali lončiće i čekaju motivaciju kako bi djelovali, dok je realnost takva da će vas djelovanje motivirati da idete prema svojem cilju!

Mišo 🙂


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)