Instant rješenja

Kolik puta ste čuli za neko instant rješenje svog problema te iako ste na nekoj razini osjetili da se radi o bull*hitu, odlučili ste potisnuti taj sasvim logičan glasić i pasti na glupost.

Zatim, kada ste vidjeli da to ne šljaka, bili ste ljuti, psovali, kumili i potrudili se da svi oko vas saznaju da je to sh*t kako ne bi također nasjeli. Sve to, da bi sljedeći put kada opet izađe neko super instant rješenje, ignorirali glasić i ponovno pali na foru.

Koliko puta vas moraju ošišati kao ovcu da bi shvatili da ne postoje super instant uber-cool-dvo-tjedna rješenja vaših problema!

Dovoljno je koristiti osnovno logično razmišljanje! Kada bi neka super dijeta stvarno funkcionirala za svega 299,99 kn (i ako nazovete odmah, na poklon dobijete solarnog papu za vaš vrt), svi oko vas bi bili komadi koji kao da su ispali iz Hollywoodskih filmova, a kad bi potrčali, vrijeme bi se usporilo kao u Baywatchu.

Na žalost, to se ne događa i dalje preko 50% populacije je pretilo i muku muči s kilogramima, iako su probali sve instant dijete i gluposti koje su mogli. Da su samo pola tog vremena odlučili potrošiti na redoviti trening, aktivan način života i male preinake oko prehrane, imali bi prilično dobre rezultate.

Ako stvarno želite ostvariti promjene i ne biti ovce za šišanje, shvatite da ne postoji prečica za dobar izgled i zdravlje, niste za 2 tjedna nabacili tih 20 kg viška, nećete ih sigurno za 2 tjedna niti skinuti.

  1. Promjene prehrambenih navika koje ne moraju odmah biti ogromne
  2. Redoviti trening, već dva puta tjedno je super
  3. Što aktivniji život kroz šetnje, kućanske poslove, igru i sl.
  4. Redovito, strpljivo i rezultati će doći

Budite pametni, ne ovčice za šišanje!


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)